Gecertificeerde partner voor inbraakpreventie, branddetectie, toegangssystemen, netwerkbekabeling.

Offerte aanvragen Service aanvragen

Nieuws

Onze nieuwe bedrijfsbrochure heeft als thema: altijd alert, altijd gerust. Dit is hoofdzakelijk met fotografie in beeld gebracht, in verschillende beveiligingsthema’s.

Door toepassing van de allerlaatste technologie ter plekke, en de inzet van onze eigen meldkamer, zijn wij als bedrijf altijd alert voor onze opdrachtgevers.

Daardoor kunnen onze klanten gerust zijn. Wij zetten in op het Nieuwe Beveiligen, een strategie waarin een integrale en proactieve werkwijze centraal staat.

Klik hier voor de brochure.

In januari openen we een tweede vestiging in Zeeland. Aan de Amundsenweg 17A in Goes (De Poel II) komen kantoren, een Experience Centrum en een eigen meldkamer.

Wij bouwen hiermee ons bedrijf verder uit, als totaalaanbieder van professionele integrale beveiligingsconcepten. Volgend jaar zullen we meer nieuwe stappen maken, bijvoorbeeld op het gebied van zorgsystemen en video-observatie. Ook zullen we het aanbod van onze mobiele camera unit[JN1] s verder uitbreiden.

Lees meer...


Van 10 tot en met 16 oktober 2016 (week 41) is de Week van de Veiligheid. Deze week staat in het teken van veiligheid. Veiligheid voor ondernemers én inwoners. Veel gemeenten organiseren activiteiten om ondernemers te steunen in hun strijd tegen criminaliteit. Ook vinden er veel acties plaats tegen inbraak, fietsendiefstal, straatroof en overvallen.

Deze week wordt elk jaar georganiseerd door CCV, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid. Zij maken zich sterk voor een veilig en leefbaar Nederland, en bieden daarvoor kennis, instrumenten, voorlichtingsmateriaal en advies op maat gericht op veilig wonen, veilig werken en veilig leven.
Telecom & Security draagt deze initiatieven een warm hart toe: elke dag werken wij aan jouw veiligheid. Met onze diensten voor inbraakpreventie, branddetectie, camerabewaking en toegangscontrole zorgen wij voor een veilige, beschermde werkplek. In november hebben we een speciale actie maand!

Lees meer...

We komen het in de dagelijkse praktijk geregeld tegen: logboeken Gebouwenbeheer die niet compleet zijn of niet direct voorhanden. Vaak zijn het lijvige papieren dossiers waarvan het bijwerken en bijhouden veel tijd kost. Daarom bieden wij vanaf nu een efficiënt alternatief: het TSZ Digitale Logboek.

Wat is het TSZ Digitale Logboek?
Bij Telecom & Security Zeeland streven we elke dag naar optimalisatie: niet alleen van onze service en techniek, maar ook naar meer gebruiksgemak voor onze klanten. Met het TSZ Digitale Logboek zetten we een belangrijke stap naar het makkelijker en beter maken van gebouwenbeheer. Het Digitale Logboek is een efficiënte online tool waarmee je alle noodzakelijke gegevens van brandmeldinstallaties en overige gebouw gebonden installaties kunt bewaren, raadplegen en updaten. Overal en altijd toegang via een eigen online beheeromgeving. Probeer het vrijblijvend uit! 

Lees meer...

"Onze naam zegt het al: beveiligen is ons vak, onze specialiteit", vertelt François Dieleman, directeur. "We zijn al jaren volledig gecertificeerd voor alle mogelijke situaties. Ook voor het allerhoogste niveau, niveau 4, hebben we de beste apparatuur – Grade 3 gecertificeerd. Je hebt het dan over beveiliging van de meest waardevolle goederen."

François: "Wij vernieuwen als bedrijf continu, zoeken steeds naar de allerlaatste innovaties, ook op gebied van dit hoogste beveiligingsniveau. Zo is er een nieuw beveiligingssysteem waarmee alle toepassingen via één flexibel platform worden aangestuurd. Het is een combinatie van de allerbeste detectie en verbindingstechnologie, geschikt voor kleine en zeer grote bedrijven in álle sectoren, van detailhandel tot industrie, opslag en technische installaties."

Lees meer...