Gecertificeerde partner voor inbraakpreventie, branddetectie, toegangssystemen, netwerkbekabeling.

Offerte aanvragen Service aanvragen

François Dieleman vertelt over het jaar 2014, met alvast een vooruitblik op 2015.

HDJfrancoisdielemanlr 03H7038

 

Projecten

"2014 was opnieuw een druk jaar, waarin we naast voortdurende service aan bestaande installaties, ook veel nieuwe projecten hebben uitgevoerd. Zo kunnen we trots zijn op de realisatie van het grootste gekoppelde Bosch brandmeldsysteem in Nederland. Bij Verbrugge , in de Scaldiahaven, koppelden we maar liefst 22 brandbestrijdingssystemen aan elkaar, tot één centraal systeem. Dat was een mooie klus, die enkele jaren duurde. In de zomer konden we het afronden."

"Ook in bejaardenhuis Coensdieke Aardenburg installeerden we voor onze trouwe opdrachtgever Woongoed Zeeuws-Vlaanderen een groot brandmeldsysteem. En we zijn er trots op dat we nu een volledig online helpdesk hebben. Vanaf onze servicedesk kunnen we direct via beveiligde verbindingen technische assistentie verlenen. Dat scheelt ons tijd en het betekent meestal een snelle oplossing van het probleem, en dus lagere kosten voor onze klanten."

Securityhuis

"In 2014 ontwikkelden we ook het Securityhuis", vervolgt Francois. "Dit is ontstaan vanuit de aanhoudende vraag naar volledige ontzorging van beveiligingssystemen. In het Securityhuis zie je de verschillende bouwstenen: de aanschaf van de installatie, mét onderhoud, mét extra diensten en uitvoering van wettelijke voorschriften. Klanten kiezen het pakket dat het beste past bij hun situatie en organisatie. Aan iedere bouwsteen is een vast bedrag per maand verbonden. Kiest men voor alle bouwstenen, dat heeft men dus geen omkijken meer naar security, en geen financiële verrassingen bij storingen."

Certificaten

Telecom & Security Zeeland werd in 2014 VCA gecertificeerd. Ook onze medewerkers timmeren aan de weg: in 2014 behaalde Michel Couqué zijn diploma onderhoudsdeskundige brandmeldinstallaties. Verder namen we een nieuwe medewerker dienst: Roland van Os.

Communicatie

"In 2014 hebben we onze website volledig vernieuwd", vervolgt François. Deze 'one page responsive site' met handige share opties voor social media is helemaal up to date met de laatste ontwikkelingen. Het betekent dat de site perfect leesbaar is op tablets en smartphones en dat je makkelijk interessante pagina's kan delen. "

2015: 15 jaar!

"We kijken uit naar het nieuwe jaar. Er staan mooie projecten op stapel, en in november zullen we ons vijftienjarig bestaan vieren. Namens alle medewerkers wensen we u prettig feestdagen, een mooi 2015, en graag tot ziens, misschien ook in november!", besluit François Dieleman.