Gecertificeerde partner voor inbraakpreventie, branddetectie, toegangssystemen, netwerkbekabeling.

Offerte aanvragen Service aanvragen

In januari voorzien we de parkeergarage Theaterplein in Terneuzen van een nieuwe brandmeldinstallatie. Daarna heeft de gemeente er geen omkijken meer naar. Want ook het onderhoud en wettelijk verplicht beheer nemen wij volledig over. Dat betekent 100% veiligheid voor de bezoeker en volledige kostenbeheersing voor de gemeente!

 

Het moment is aangebroken dat de brandalarminstallatie moet worden vernieuwd. De gemeente Terneuzen kiest daarbij ook meteen voor volledige ‘ontzorging’ door de specialisten van Telecom & Security Zeeland. Al het onderhoud wordt door ons uitgevoerd, eventuele storingen adequaat verholpen, binnen een afgesproken budget. De gemeente kiest daarbij voor “Goud” in ons Securityhuis.

Pascal Poppe is onze projectleider ‘Brand en Inbraak’. “In januari gaan we eraan beginnen”, vertelt hij. “Twee monteurs zullen enkele weken bezig zijn met het vervangen van een kleine tweehonderd rookmelders en een tiental handbrandmelders.

HDJpascalpoppelr 03H7180

“Mocht er brand ontstaan in deze parkeergarage, dan wordt dat heel snel gesignaleerd door de rookmelders”, vervolgt Pascal. “Je hoort dan meteen de sirenes. De melding gaat ook direct door naar de RAC in Middelburg, de regionale alarmcentrale voor brandweer.”

Pascal: “Bij een brandalarm gaan ook de slagbomen en andere toegangsdeuren automatisch open. De lift gaat naar boven, met opengestuurde deuren. Ze zijn dan meteen buiten bedrijf voor bezoekers. Verder schakelt het ventilatiesysteem in de garage door naar een veel hogere toerental. Ook de koppeling van de brandmeldcentrale naar dit systeem gaan we vervangen. En er komt een nieuw geografisch paneel. Dit is een schematisch overzicht met indicaties, dat boven bij de lift hangt. De brandweer kan dan direct zien in welk deel het systeem alarm geeft. Dat is belangrijk voor een snelle brandbestrijding. “

Wilt u meer weten over professionele, gecertificeerde brandmeldinstallaties?

Of over onze servicepakketten waarbij u nooit meer voor verrassingen komt te staan?

Bel dan met 0115 649990

 

HDJpascalpoppeBlr 03H7205 KLEINER